0488-413295 faminthout@intocon.nl

Datum: 2012-04-26

Aan mij de eer om dit gastenboek te openen. Het was/is hier zeer prettig, mooi uitzicht aan alle kanten, een comfortabel huis en een echt afgerasterde tuin voor ‘t hondje (Tervuerense herder), Marcourt, 4 juli 2008. Johan en Maartje Brugman + Polleke.

 

Datum: 2012-04-26

Het was een fijn verblijf in het huis in Marcourt. Voor ons was het een verrassing dat alles met zorg bij elkaar was uitgezocht, niet zoals bij de meeste huisjes een allegaartje. Wij voelden ons hier echt thuis. Van de omgeving hebben we veel gezien, het is hier echt mooi. Zo ook het uitzicht. Ook onze hond vond het fijn, hij had alle ruimte om vrij buiten te zijn. Onze complimenten voor het fijne huis. Piet en Riet v.d. Ende en Klaas en Corrie Vellekoop 11 juli 2008.

 

Datum: 2012-04-26

We hebben allemaal ontzettend genoten in dit huis (Marcourt) en van de omgeving. Het huis ziet er erg netjes en verzorgd uit. We hebben veel buiten doorgebracht, heerlijk op het balkon gezeten, want het was heerlijk weer, eigenlijk alleen maar zon. De omgeving is ook mooi, meestgel in La Roche de boodschappen gedaan. Een erg leuk stadje. Ook hebben we de grotten van Han bezocht, die de moeite van een bezoek waard zijn. We hebben veel gewandeld en we zijn nog naar Luxemburg geweest. We hebben ons prima vermaakt, onze complimenten voor het geweldige huis! We hopen dat de volgende gasten net zo zullen genieten als wij. 8 augustus 2008.

 

Datum: 2012-04-26

Hoewel erg laat in het seizoen, hebben we prima weer gehad en vaak buiten kunnen koffiedrinken. De grotten van Han en de Citadel van Dinant waren goed te bereiken en we hebben onze ogen uitgekeken. De mannen maakten diverse wandelingen en hebben nog kanogevaren. De dames hebben voornamelijk van de rust genoten. Wij vinden het een fijn huis om te verblijven en de omgeving is prachtig. 6 september 2008, Huis Marcourt.

 

Datum: 2012-04-26

We hebben het naar ons zin gehad en hebben ondanks de late periode toch goed weer gehad. Prettig dat er een vaatwasser en magnetron in het huis aanwezig zijn. We vinden het huis erg goed en voor herhaling vatbaar. We hebben ons best vermaakt en het is jammer dat we al weer naar huis moesten. Familie Spikman. 12 september 2008. Huis Marcourt.

 

Datum: 2012-04-26

Wat een prachtig huis (Marcourt) in een zéér mooie omgeving!!Heerlijk dat onze kinderen beneden konden pingpongen!! Het was voor ons allen zeer aangenaam. 1 mei 2009, Henny, Carola, Ted, Mick, Jim en hond Jos.

 

Datum: 2012-04-26

Een week vliegt om. Het was een heel fijne week, veel leuke dingen gedaan. Gezellig huis (Marcourt) en heel mooie omgeving. We hebben genoten van de prachtige luchen elke avond als de zon onder ging. Inspiratie genoeg om mijn hobby (schilderen) te beoefenen. Het was prima vertoeven in dit hujis. Fam. J.en H. Heukelum. (De hond vond het hier ook heel goed). 21 mei 2009.

 

Datum: 2012-04-26

Wij hebben genoten in Marcourt. Een fantastisch vakantiehuis, van alle gemakken voorzien. Veel wandelroutes direct vanuit het huis. Met een volle vrieskast niet direct boodschappen doen maar zolang mogelijk genieten van de vrije tijd. Dan nog eens lekker de sauna in met een koude douche al oppepper 🙂 En als het regent, lekker sporten in het benedenhuis met de tafeltennis en het voetbalspel. In de tuin was het dikke pret voor hond “Duckie”. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

 

Datum: 2012-04-26

Het was de tweede keer dat we in het huis Cielle waren met ons gezin. Lekker in de serre zitten en genieten van het mooie uitzicht. Het weer was goed en we zijn veel buiten geweest. Lange wandelingen gemaakt en de echte sportievelingen gingen vaak even “fietsen”. Kortom een prachtig huis en tuin in een heel mooie omgeving. We komen beslist terug.

 

Datum: 2012-04-26

Wij hebben hier jarenlang een prachtige kerstperiode meegemaakt. Dit huis is zonder de minste twijfel een absolute aanrader. Zowel het huis (het comfort, de ruimte, de sauna, het uitzicht,…) als de omgeving zijn enorm de moeite!Heel veel mooie familie-herinneringen!

 

Datum: 2012-04-26

Zaterdag 18 09 2010 Weer terug naar 14 heerlijke dagen in Marcourt wat een fijn huis we hebben elke dag genoten van het uitzicht en de mooie zonsondergang ook hadden wij het genoegen de eigenaren Margriet en Henk te ontmoeten wat heel gezellig was aan het eind van onze vakantie al weer besproken voor volgend jaar omdat we er zeker terug willen dit adres is echt een aanrader groetjes Bas en Jenny Baruch Amsterdam.

 

Datum: 2012-04-26

Na 15 heerlijke dagen in het huis in marcourt zijn we weer aan het werk wat hebben we genoten van het mooie huis de omgeving en de mooie zonsondergangen te zien vanuit het huis ook hebben we de eigenaren Margriet en Henk nog ontmoet wat een lieve mensen met hart voor dieren en de natuur al weer geboekt voor volgend jaar hier wil je terug komen kunnen er weer helemaal tegen in onze drukke banen en kijken uit naar de volgende vakantie Bas en Jenny Baruch Amsterdam.

 

 

Datum: 2012-04-26

Tip voor de gasten die naar Cielle gaan binnenkort: neem sneeuwkettingen/winterbanden mee! Vorig jaar hadden we ze zeker nodig, je kunt anders geen kant op daar! Is wel schitterend met sneeuw!

 

 

Datum: 2012-04-26

We hebben het geweldig gehad. De omstandigheden voor een romantische familiekerst waren perfect. Om er te komen was minder perfect maar had ook wel iets. Iedereen is het uiteindelijk gelukt. De komst van familie uit Amerika, was het grootste avontuur. Zij waren om 11.00 in de morgen van 23 december door de douane op Schiphol, waar ze op trein zouden stappen om van Amsterdam via Maastricht naar Luik te reizen. In Utrecht kregen ze te horen dat de treinen naar Maastricht niet meer reden en het advies naar Eindhoven te reizen. Dat is gelukt en in Eindhoven konden ze naar Maastricht. Stijn stelde ze voor ze in Maastricht op te halen. Hij vertrok om half 5 in de middag, reed de afslag 50 af en pas 5 uur later kon hij via afslag 49 naar Houton, waar de familie via veel omwegen terecht waren gekomen. Zij waren ’s avonds om 11.00 in Cielle. De Nederlandse familie is vrijdag de 24ste gaan rijden en dat ging goed tot over de brug bij Marcourt. Daar liepen zij vast in de sneeuw. Dus Stijn, onze reddende engel, maar weer op stap om Vanessa, Arnoud en de kinderen te redden. Nou dat is gelukt en zo was uiteindelijk iedereen veilig in Cielle.Onze kerstdagen zouden een script van een kerstfamilie film kunnen zijn. Er was vanaf het hek tot voorbij de vijver een soort van rodelbaan gemaakt waar iedereen, ook de oudjes, met een “billenkontenslee” (een soort van schep waarop je moet gaan zitten met een handvat) naar beneden zoefden. Grote pret. Het was ons eigen privé wintersportplekje. Stijn is zelfs met zijn snowboard over de weg vanaf het kapelletje naar beneden “gesnowboard”. Geweldig. Die 8 jongens, grote en kleine, jonge en oude, in de sneeuw, geweldig!! Maandag 27 december verlieten zij ons weer en zijn ook gelukkig weer veilig thuis aangekomen.

 

Datum: 2012-04-26

Voor het eerst sinds jaren een warm Paasweekend. Heerlijke tijd doorgebracht op het nieuwe terras met zicht op een prachtig groene wei en vijver. ‘s Avonds eten en borrelen op het terras. Weer prachtige wandelingen in de buurt. We hebben weer genoten.

 

Datum: 2012-04-26

Van 29 april tot en met 6 mei hebben wij een fantastische vakantie gehad in Cielle. Met kinderen en kleinkinderen ( 10 personen) hebben we van alles ondernomen. Na die week wilden de kleinkinderen er blijven wonen! We hadden ook geweldig goed weer gehad. Zeker een adres om terug te komen en aan te raden aan bekenden en familie. Antoon en Joke van den Akker.

 

Datum: 2012-07-28

Twee heerlijke weken gehad in het huis in Marcourt. Een week voornamelijk regen en veel binnen doorgebracht, wat absoluut geen probleem is in dit ruime huis. Genoeg te doen! De tweede week vooral in de tuin gewoond, prachtig weer! Fijn terras en voldoende tuinmeubilair. Het huis is ook fijn ruim. De omgeving is erg mooi, veel te zien. De Ardennen zijn zóóó mooi! Bedankt fam. in ’t Hout, voor de gastvrijheid die we genoten in jullie gezellige huis! Hartelijke groeten, Johan, Marian, Lydia, Matteo en Willemarijn.

 

Datum: 2012-10-07

We hebben een heerlijk vriendenweekend doorgebracht in het landhuis in Lunteren. Wat een mooie, luxe accomodaties en genoeg te doen in de omgeving (Nationaal Park Hoge Veluwe, Nationaal Openluchtmuseum of scooteren op de Posbank). Het weer werkte ook mee dus ook nog lekker BBQ aangehad (tip: vlees van slachterij Visser (salades daar wel erg duur in verhouding met hoeveelheid). Voor een lekker hapje eten in een goede atmosfeer kun je prima terecht bij De Verassing in Lunteren. Bedankt voor de tips vooraf! We komen graag nog eens terug met de familie, hartelijke groeten, familie Pazie.

 

Datum: 2014-04-19

Wat een fantastische muzikale vijfdaagse hebben we eind maart doorgebracht met onze band Mental Floss in jullie prachtige huis in Cielle. Het was alweer de derde keer op rij en de plannen voor volgend jaar worden alweer gemaakt. Een gezellige ambiance, een heerlijke keuken, een geweldige akoestiek en een prachtig uitzicht, kortom een huis vol inspiratie en ook nog voorzien van veel ruimte(n) en faciliteiten. Om over de wandelmogelijkheden maar te zwijgen. Het werd ook de geboorteplaats van een extra song voor onze nieuwe CD. We’ll be back!

 

Datum: 2014-08-01

Hallo fam in t Hout weer thuis met de hondjes ze vonden het wel leuk maar zijn een grote tuin gewend wij zelf vonden het ook wel leuk het was aardig weer dus we hebben veel gewandeld misschien tot ziens gr Cees en Ida.

 

Datum: 2014-08-10

Hallo fam in t Hout weer thuis met de hondjes ze vonden het leuk vooral wandelen de tuin zijn ze thuis ook gewend ze gaan nooit mee op vakantie wij zelf altijd verblijven in finland in de winter en zomers nooit gaan thuis zat te doen dus vandaar de ardennen niet zover voor de honden maar we vonden het wel leuk onze jongste dochter is een dagje geweest haar schoonouders wonen hier vlak bij nou gr van ons en misschien een volgende keer Cees en Ida van manen.

 

Datum: 2014-12-30

Jammer is onze kerstvakantie weer voorbij is in huize Marcourt. Wat een fantastisch huis en helemaal compleet. Prima geisoleerd, dus lekker warm, ondanks dat het s’nachts -9 was. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Wel 1 minpuntje als je met kleine kinderen bent. We miste een traphekje en een keukenhekje, maar ondanks dit gemis een prima vakantie gehad in een perfect huis. Fam van den Bergh, Duijn en Korsten.

 

Datum: 2014-12-31

Goedendag Fam. in ’t Hout en mede vakantiegangers. Zijn jammer genoeg weer terug van een weekje kerstvakantie in huize Marcourt. Wat een prachtig en compleet huis. Veel plezier gehad en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt dat we het huisje mochten huren. Wel misten we een traphekje en keuken hekje i.v.m. kleine kinderen. Fam. van den Bergh, Fam. van Duijn en Fam. Korsten.

 

Datum: 2015-09-19

Helaas zit het er bijna weer op. Dit was de 3e keer en nog niet de laatste. Na de Kerst zijn wij hier weer 2 weken.

 

Datum: 2021-09-26

Ontzettend bedankt weer voor het verblijf in Cielle. Het blijft een geweldige stek. Niets te klagen alleen maar positief. Wij komen zeker terug. Heel erg bedankt!